God morgon

Nu har vi vaknat och ska kolla tv och fixa oss , vi ska ju till stallet snart puss <333


Kommentarer
Postat av: ina

vem fan e det som e tjock???? hahahah du och deet e omoget att säga tjock hela tiden bara för att du tror du e så snygg och du typ börjar bäla så fort inte du får vara med någon och så klart ringer du din mamama

och bölar men väx upp snart fetto!!!

2009-08-30 @ 10:32:41
URL: http://blondandsweet.blogg.se/
Postat av: ina

springer du? hahah typ 5-10 minuter och vad vet du vad jag gör?, och var det därför du säger till mig igår kan inte vi vara??? för att du tar alla som låtsas kompis eller? du vill typ bara vara med någon för att du inte har någon vän och nu säger du att du inte vill vara med mig när du fråga mig senast igår hmmm hur ska det här gå till då lilla du? , ditt lilla fetto!!!!!

2009-08-30 @ 11:01:15
URL: http://blondandsweet.blogg.se/
Postat av: ina

ochj jag ringer aldrig till min mamma och drar in henne, men jag har där emot hört massa skvaller om deej och att du ringer till din mamma varje gång du bråkat med dom personerna men hur ska du göra nu då? nommi nommi!!!!

2009-08-30 @ 11:02:40
URL: http://blondandsweet.blogg.se/
Postat av: Emma

Seriöst väx upp .. -.- De äe fan fegt å sitta skriva massa saker bakom en skärm ! Ta de face to face ist , du vågar nog inte de Ina ? Tänk på vad du gör å säger bakom skärmen.

2009-08-30 @ 12:48:07
Postat av: Beata

Haha instämmer med Emma och natti!

Du är så sjukt ina pina fula stina x)

Ingen är på din sida , skit -,-

Du kan ju möta upp mig och natti så kna vi snacka? (; Det voreeeeeee kul som fan..

säg inte att natti är tjock du tog fan kort på dig med bikini förut.. ha ha jätte smal du e hostKÄNN DIG ÄÄÄÄÄGD GRIS!

eller juste, grisar är söta ^^

2009-08-30 @ 15:43:28
Postat av: detni..

asså shiiiiit!! ta och väx upp alla ni... Ina är söt och natti... jAG KAN JU SÄGA ATT VARJE PERSON SOM JAG HAR VISAT HENNE FÖR HAR BÖRJAT SKRATTA... Hon skryter som en jävla åsna, tror att hon är bäst, visst hon kanske ligger bra till nu, men en dag kmr nån att tröttna och den dagen kmr hon inte ha några vänner kvar, och då är hon illa ute... så tänk på vad ni gör javla geeks.. Och jag harkollat era bloggar... HAHAHAHAHAHAHAH asså fyfan är det ända jag kan beskriva erat utseende med, Natti du kanske joggar varje deg men vad är det första du gör när du kommit hem? äter ett kilo godis? Du harvänner nu men alla kmr tröttna och fatta vilken jävla omogen falsk tönt du är så några råd: 1. skärp dej.. 2.Sluta skryt. 3. låtIna varaifred.. 5. Ät inte efter att du joggat,för om du gör det så ger det inte resultat (det gör det ju inte nu)

2009-09-02 @ 15:19:34
Postat av: ina

men beata kan inte natti göra det själv? hahaha omoget?? men varför ska du hålla på att lägga dig i ?? det e fan inte okej?

2009-09-02 @ 15:31:31
URL: http://blondandsweet.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0